...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

"Çocuk Gelişim Programı Öğrencileri, Ağıllı Köyündeki Çocuklar İçin 23 Nisan Şenliği Düzenledi"
24/04/2024

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2. Sınıf Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, "Proje" dersi kapsamında Öğr.Gör.Dr. Ayşen Tükel koordinatörlüğünde 23 Nisan Şenliği düzenledi. Bu etkinlikler, 23 Nisan 2024 tarihinde Acıgöl Ağıllı Köyü'nde gerçekleştirildi.

Proje kapsamında düzenlenen etkinliklere, Berber Akademi Abdulkadir Faraçoğlu da destek verdi. Ağıllı köyündeki okula devam eden çocuklara saç kesimi yaparak projeye katkıda bulunan Berber Akademi, öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ise animasyon dersinde hazırladıkları kostümlerle çocuklara eşlik ederek drama etkinlikleri, yüz boyama ve çeşitli yarışmalar düzenledi. Bu sayede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Dersin sorumlu öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr. Ayşen Tükel, yapılan şenlikte amaçlarının çocukları mutlu etmek ve ihtiyaçlarına cevap vermek olduğunu belirtti. Abdulkadir Faraçoğlu'na ve öğrencilere destekleri için teşekkür eden Tükel, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağladıkları için memnuniyetini dile getirdi.

HABERLER