...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMI DERSE DEVAM VE SINAV YÖNTEMLERİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİĞE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME
07/10/2022

Değerli öğrencilerimiz; Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Uzaktan Eğitim Programı derse devam ve sınav yöntemlerine ilişkin bilgilendirme metni aşağıdaki gibidir. İlgili program öğrencilerimize duyurulur.

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMI DERSE DEVAM VE SINAV YÖNTEMLERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

 

Meslek Yüksekokulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Uzaktan Öğretim Programında derse devam durumuna ilişkin, 21.07.2022 tarih ve 37/86 sayılı alınan Yönetim Kurul kararı doğrultusunda; 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılında derslere devam zorunluluğu; teorik dersler için %70, uygulamalı dersler için ise %80 olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda öğrenciler; derslere canlı veya arşivden katılım ile devamlarını sağlamakla yükümlüdür. Bu yükümlülüğü yerine getiren öğrenciler sınavlara girmek için gerekli olan şartı yerine getirmiş sayılacaktır.

Programda yapılacak sınavlara ilişkin, YÖK Yürütme Kurulunun 14.09.2022 tarihli ve değişiklik yapılan  12-(2) maddesi gereğince üniversitemiz 03.10.2022 tarih ve 2022.60.153 sayılı senato kararı doğrultusunda tüm derslerin  ara sınavların %40, final sınavlarının %60 ağırlığında, bütünleme ve tek ders sınavlarının yüz yüze gözetimli olarak merkezi sınav şeklinde uygulanması kararlaştırılmıştır. Sınav takvimlerine ait duyurular okul web sayfasından yapılacak olup sınavlara belirtilen zaman ve yerde girmek öğrencilerin yükümlülüğündedir.

 

Not: Bütün sınavlar Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Merkez Yerleşkesi / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasında hafta sonları yapılacaktır.

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü