...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Güz Dönemi Örgün Programlar ve TDS Uzaktan Eğitim Programı Mazeretli Bütünleme Sınavları Hakkında
26/01/2022

Değerli öğrencilerimiz; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu güz dönemi örgün programlar bütünleme sınavlarımız daha önce planlandığı gibi ilan edilecek takvim çerçevesinde 1-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir. Ancak; sağlık, ulaşım engeli vb. sebeplerle bütünleme sınavına giremeyen öğrencilerimiz 21-24 Şubat tarihleri arasında bütünleme mazeret sınavlarına giriş yapabileceklerdir. 21-24 Şubat arasında gerçekleşecek bütünleme mazeret sınavlarına girecek öğrencilerimizin en geç 08.02.2022 saat 17:00'a kadar dilekçelerini okulumuzun mail adresine (shmyo@nevsehir.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra gelen dilekçeler kabul edilmeyecektir. Bilgilerinize. 

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Uzaktan Eğitim Programı için de bütünleme sınavları daha önce planlanan  5-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir. Ancak sağlık veya ulaşım engeli vb. nedenlerle sınava gelemeyen öğrenciler için de aynı mazeretli bütünleme sınavları geçerli olup tarihleri; 1. sınıflar için 22.02.2022 ve 2. Sınıflar için ise 23.02.2022 olarak belirlenmiştir. Alttan ders alan öğrencilerimiz ise 1. sınıfların sınavlarının olduğu gün sınava gireceklerdir. Başvuru şekli aşağıda belirtildiği gibidir. Mazeretli bütünleme sınavına girecek öğrencilerimizin en geç 08.02.2022 saat 17:00'a kadar dilekçelerini okulumuzun mail adresine (shmyo@nevsehir.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra gelen dilekçeler kabul edilmeyecektir. Bilgilerinize. 

**Dilekçelerinizi aşağıda verilen formatta çıktı alarak doldurabilir veya aynı formatta el ile yazarak okulumuzun mail adresine resmini, görselini gönderebilirsiniz. Okulumuzun mail adres: shmyo@nevsehir.edu.tr

Dilekçe örneği için tıklayınız.