...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MAZERETLİ DERS KAYDI İŞLEMLERİ HAKKINDA
01/03/2022

Değerli öğrenciler; 21-27 Şubat ders kayıt haftası içerisinde ders kaydını yapamayan öğrencilerimiz 03.03.2022 Perşembe saat 17:00'ye kadar mazeretli ders kaydı dilekçelerini doldurup ıslak imzalı şekilde elden teslim ederek veya daha sonra ıslak imzalı halini okulumuza göndermek suretiyle dilekçelerini ıslak imzalı şekilde doldurup fotoğrafını çekerek shmyo@nevsehir.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Mazeretli ders kaydı dilekçesi için tıklayınız.

Not: Katkı payı yatırması gereken öğrencilerimiz aynı tarihe kadar harçlarını yatırmış olmaları gerekmektedir.

* Katkı Paylarınızı (öğrenim süresini aşan normal öğretim öğrencileri ve aynı anda iki farklı diploma programında kaydı öğrenciler) Öğrenim Ücretlerinizi (ikinci öğretim öğrencileri)  11 haneli T.C kimlik numaranız ile Türkiye’nin her yerindeki Ziraat Bankası şubelerinden ödeyebilirsiniz.

(Bankamatik ile katkı payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrenciler anlaşmalı üniversiteler kısmından ödeme yapmaları gerekmektedir.) Havale ile ödeme yapılmayacaktır.

*Ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra banka görevlisinden 2 (iki) adet dekont almanız   gerekmektedir. Katkı Payı/Öğrenim Ücreti dekontunu kayıt yenileme tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına veya Akademik danışmanınıza teslim etme zorunluluğunuz yoktur. Fakat oluşabilecek sorunların çözümü için dekontunuzu saklayınız.