...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

TEK DERS SINAV DUYURUSU
17/09/2022

Sevgili öğrencilerimiz, 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda başka üniversitelerden yaz okulunda ders alan öğrencilerimizin sonuçlarının geç gelmesi ve azami süreyi dolduran öğrenciler için sınav takviminin çakışması nedeniyle mezun durumunda olup tek ders sınavına giremeyen öğrencilere üniversitemiz bir sınav hakkı daha vermiştir. Tek Ders Sınavlarına yönelik başvuru ve sınav takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Öğrenciler aşağıda yer alan takvime göre başvuru dilekçelerini  ıslak imzalı olarak elden teslim edeceklerdir. Elden teslim imkânı bulamayan öğrencilerimizin ıslak imzalı olarak doldurdukları dilekçeyi e-posta adresine gönderip (shmyo@nevsehir.edu.tr) son başvuru tarihine kadar da aslını posta/kargo yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. 

Tek Ders Sınavı başvuru formu için tıklayınız.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TEK DERS SINAVI TAKVİMİ

Tek Ders Sınavı (Sadece yaz döneminde ders almış öğrenciler ve Bahar döneminde sınava girmemiş öğrenciler için) Sınav Takvimi

21 Eylül                 Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçelerinin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Teslim Edilmesi İçin Son Gün.
22 Eylül Tek Ders Sınavı Programlarının Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İnternet Sayfasında İlan Edilmesi.
23 Eylül Tek Ders Sınavı (Sadece yaz döneminde ders almış öğrenciler ve Bahar döneminde sınava girmemiş öğrenciler için) Sınavlarının Yapılması.