...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ‘’ Gülümseyen Yüzler’’ etkinliği düzenledi.
11/03/2024

Meslek Yüksekokulumuz 2. Sınıf Normal ve İkinci Öğretim(N.Ö-İ.Ö)  Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Öğr.Gör. Fatma ÇAKIR AKSUNGUR’un koordinatörlüğünde ‘’Gülümseyen Yüzler’’ etkinliği düzenlediler. “Her çocuk gülmeyi hak eder” sloganıyla yola çıkan SHMYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri 27/12/2023 saat 13:30’da gösterilerini NEVÜ’ye bağlı Kadın Mehmet Dirikoç Anaokulu tiyatro salonunda düzenlenen bu etkinlik kapsamında drama, müzikli dramatizasyon ve çocuk şarkıları eşliğinde gösteri gerçekleştirdiler.

Etkinlik içeriği N.Ö öğrencileri için El Yıkamanın Önemi, Yardımlaşmanın Önemi, Doğayı Koruyalım, Sağlıklı Beslenme ve Süt İçmenin Faydaları gibi konuları içerirken, İ.Ö öğrencileri için ise Tavşan ve Arkadaşları, Sakar Ayı ve Arkadaşları, Sevimli Dostlar, Yardımsever Dostlar gibi başlıkları içermektedir.

Etkinliğin temel amacı, minik misafirlerin akranlarıyla birlikte eğlenceli ve öğretici bir zaman geçirmelerini sağlamaktır. Bu program, çocukların eğlenirken kalıcı öğrenmelerini desteklemek ve keşfederek eğlenebilecekleri özgür bir ortam sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Programdaki eğlenceli uygulamalar, minik kalplerin birlikte izleyerek ve katılım sağlayarak sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda olumlu davranışlarını da teşvik eder. Etkinlik, miniklerin keyifli anlar yaşayarak verilen mesajlardan dersler çıkarmalarını ve bu deneyimlerle büyümelerini sağlamayı hedeflemektedir.

HABERLER