...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Sağlık Meslek Liselinin Kariyer Yolcuğu" temalı ders işlenmiştir.
13/03/2024

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Elemanlarından Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Rıza ÖZDEMİR, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 12 Mart 2024 tarihinde etkileşimli bir ders verdi. 

Ders kapsamında Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Rıza ÖZDEMİR 11. Sınıf Öğrencilerine yönelik; Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fatma GÜNEŞ, Müdür Yardımcısı Hatice GÖZÜBEK, öğretmenler Nesrin KOCAMAN ve Nejla GÖGALTIN  eşliğinde atölye sınıfında "Sağlık Meslek Liselinin Kariyer Yolcuğu" temalı ve etkileşimli bir ders işlemiştir. Ders boyunca öğrenciler, Üniversitemiz ve Kampüs yaşamıyla ilgili soruları cevaplanarak öğrencilerin kariyer planlaması ve Üniversitemiz olanakları hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır. Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Rıza ÖZDEMİR, öğrencilerin merak ettikleri konuları detaylı bir şekilde anlatarak Üniversitemizde sağlık hizmetleri alanında kariyer yapma fırsatlarını aktarmıştır.

Öğrenciler, ders boyunca interaktif bir ortamda bilgilerini pekiştirdi ve Üniversitemizdeki imkanları daha iyi anlama fırsatı buldu. Bu etkileşimli ders, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmede önemli bir adım olmuş ve onlara sağlık meslekleri alanında kariyer yapma konusunda ilham vermiştir.

HABERLER