...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

NEVÜ Öğrencileri Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttı.
03/05/2024

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 2. sınıf öğrencileri, "Gönüllülük Çalışmaları" dersi kapsamında Öğr. Gör. Nurdan Demir'in koordinatörlüğünde sokak hayvanlarını besleme etkinliği düzenledi. Bu sosyal sorumluluk projesi, "Tüm Canlılar İçin Duyarlı Olmalıyız" sloganıyla gerçekleştirilmiş olup hayvanların beslenmesini sağlamayı ve sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlamıştır.

Gönüllüler tarafından sağlanan dört koli mama sokaklarda yaşayan sahipsiz kedi ve köpeklere öğrenciler tarafından dağıtıldı. Bu sayede hem sokaklarda yaşayan sahipsiz dostlarımız beslendi hem de öğrencilerimiz hayvan sever bir gençlik olarak örnek teşkil ettiler. Ayrıca öğrenciler farkındalık oluşturmak ve projeye katılımı sağlamak amacıyla üniversite öğrencilerine ve halka mama dağıttılar.

Dersin sorumlu öğretim elemanı Öğr. Gör. Nurdan Demir, bu proje kapsamında mama bağışında bulunan Ceylan Petshop, Prime Cafe ve Maydonoz Döner yetkililerine, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik öğrencilerine etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERLER