...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Yaşlı Bakım Programı Öğrencileri, Kayseri Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni Ziyaret Etti.
06/05/2024

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Programı 1. sınıf öğrencileri, Yaşlı Bakım İlke ve Uygulamaları dersi kapsamında Kayseri Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Bu ziyarette, öğrencilerimiz Öğr. Gör. Kevser Çağla Gurlaş eşliğinde yaşlılarla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Huzurevinde yaşayan yaşlılarla bilgi yarışması, bil bakalım, çiçek dikme ve saksı boyama, pinpon topu atma gibi etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler, yaşlıların hafızalarını güçlendirme, el koordinasyonunu geliştirme ve beş duyu organlarını daha sağlıklı kullanma amaçlarıyla düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz ve yaşlılar, bu etkinlikleri gerçekleştirirken keyifli vakit geçirerek birlikte güzel anılar oluşturdu. Etkinlik sonunda, yaşlılar müzikler eşliğinde öğrencilerimizi otobüslerine kadar uğurladı.

Yaşlılarımızla yapılan bu etkileşim, hem onların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik bir adım olmuş hem de öğrencilerimize yaşlı bakımı konusunda deneyim kazandırmıştır. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğrenci ve hocalarımıza teşekkür ederiz.

HABERLER