Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz sağlıklı beslenme üzerine bir proje düzenledi.
Sağlıklı yaşam dersi kapsamında öğr. Gör. Fatma ÇAKIR AKSUNGUR’un danışmanlığında sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu çocuk gelişimi programı 2. Sınıf öğrencileri Yüsra DOLAPCİ, Sonnur ASLAN, Merve YEŞİLBAĞI'ın yürütücüsü olduğu sağlıklı beslenme temalı bir proje düzenlendi.
Proje içeriğinde sağlıklı beslenme üzerine doğru kaynaktan doğru bilgi almak için Diyetisyen Nur Sena KURUGÖLLÜ ile röportaj yapıldı. Daha sonra alınan bilgiler doğrultusunda sağlıklı bir kahvaltı tabağı hazırlandı. Kahvaltı tabağında olması gerekenlerden bahsedildi. Son olarak 18-25 yaş arası üniversite öğrencilerine diyetisyenden alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanan sorular sorulup, doğru bilgiler konuşuldu.
Doğru bilgilere ulaşmamızı sağlayan Diyetisyen Nur Sena KURUGÖLLÜ ve ayrıca gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederiz.
- Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personeline Yas Süreci Eğitimi Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz, Nevşehir İl Yaşlı Çalıştayı’na Katıldı
- Kapadokya FM’de SHMYO’dan Bilgilendirici Yayın: Tercih Dönemine Işık Tutan Sohbet
- NEVÜ Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye'de 6. Sırada yer aldı
- Rektör AKTEKİN’den SHMYO Öğretim Elemanına Teşekkür
- Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı (UÖ) Öğrencilerimizin Staj Başarısı
- Dr. Kevser Çağla Gurlaş Hocamıza Doktora Tebriği
- Doç. Dr. Ömer Akçayır’a Akademik Başarı Tebriği
- SHMYO 2024-2025 Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Derecelerimizden Çifte Başarı