Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz sağlıklı beslenme üzerine bir proje düzenledi.
Sağlıklı yaşam dersi kapsamında öğr. Gör. Fatma ÇAKIR AKSUNGUR’un danışmanlığında sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu çocuk gelişimi programı 2. Sınıf öğrencileri Yüsra DOLAPCİ, Sonnur ASLAN, Merve YEŞİLBAĞI'ın yürütücüsü olduğu sağlıklı beslenme temalı bir proje düzenlendi.
Proje içeriğinde sağlıklı beslenme üzerine doğru kaynaktan doğru bilgi almak için Diyetisyen Nur Sena KURUGÖLLÜ ile röportaj yapıldı. Daha sonra alınan bilgiler doğrultusunda sağlıklı bir kahvaltı tabağı hazırlandı. Kahvaltı tabağında olması gerekenlerden bahsedildi. Son olarak 18-25 yaş arası üniversite öğrencilerine diyetisyenden alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanan sorular sorulup, doğru bilgiler konuşuldu.
Doğru bilgilere ulaşmamızı sağlayan Diyetisyen Nur Sena KURUGÖLLÜ ve ayrıca gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederiz.





- Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Öğrencilerimiz TK İlaç Firmasında Göreve Başladı
- Sağlık Hizmetleri Bölümü Öğrencilerinden Kapadokya Huzurevi’nde Uygulamalı Eğitim
- TÜBİTAK 2209-A Kapsamında Projeler Sisteme Yüklenmeye Başladı
- TÜBİTAK 2209-A Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
- Kütüphanemize Satranç Takımı Hediyesi
- NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademisyenlerine Akademik Açılış Töreninde Ödül
- Mezun Öğrencimizden Okulumuza Anlamlı Ziyaret
- Yaşlı Bakımı Programı Öğrencileri Olay Yeri Değerlendirmesi ve Temel Yaşam Desteği Uygulaması Gerçekleştirdi.
- SHMYO’da TÜBİTAK 2209-A Projesi: “Huzurevlerine Kuşaklar Arası Bakış”ın İlk Bulguları
- Mezun-Öğrenci Buluşması Kapsamında Yaşlı Bakımı Programı Mezunumuz Enes Fırtına Öğrencilerle Buluştu