Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz sağlıklı beslenme üzerine bir proje düzenledi.
Sağlıklı yaşam dersi kapsamında öğr. Gör. Fatma ÇAKIR AKSUNGUR’un danışmanlığında sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu çocuk gelişimi programı 2. Sınıf öğrencileri Yüsra DOLAPCİ, Sonnur ASLAN, Merve YEŞİLBAĞI'ın yürütücüsü olduğu sağlıklı beslenme temalı bir proje düzenlendi.
Proje içeriğinde sağlıklı beslenme üzerine doğru kaynaktan doğru bilgi almak için Diyetisyen Nur Sena KURUGÖLLÜ ile röportaj yapıldı. Daha sonra alınan bilgiler doğrultusunda sağlıklı bir kahvaltı tabağı hazırlandı. Kahvaltı tabağında olması gerekenlerden bahsedildi. Son olarak 18-25 yaş arası üniversite öğrencilerine diyetisyenden alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanan sorular sorulup, doğru bilgiler konuşuldu.
Doğru bilgilere ulaşmamızı sağlayan Diyetisyen Nur Sena KURUGÖLLÜ ve ayrıca gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederiz.
- NEVÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi’nden Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimize Bilgilendirme Eğitimi
- Çocuk Gelişimi Öğrencilerinden Bozca Köyü’nde Kültürel Miras Etkinliği
- Çocuk Gelişimi Öğrencilerimiz Bahçede Uygulamalı İlk Yardım Eğitimi Aldı
- Yaşlı Bakım Programı, Eko-Müfredatla Sürdürülebilir Geleceğe Katkı Sunuyor
- “3 Kuşak 1 Fidan” Etkinliğiyle Nesiller Doğada Buluştu
- NEVÜ Öğrencileri "Çocuk Katılım Hakkı"nın Ne Kadar Farkında? Başlıklı TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Araştırma Projesi Başarıyla Tamamlandı
- “Çocuk Oyun Alanlarının Değerlendirilmesi” Başlıklı TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Araştırma Projesi Başarıyla Tamamlandı
- Meslek Yüksekokulumuz 2025-2026 Çalışma Takvimi Yayımlandı
- Nevşehir Devlet Hastanesinde Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi
- Yaşlı Bakım Uygulamaları Açık Havada Gerçekleştirildi